Vereeuwig uw 20 km door Brussel met een poster

Lopen

Maak een leuke herinnering aan jouw sportieve prestaties

Maak een verbinding met Strava, selecteer de activiteit en ontwerp je eigen kunstwerk.

Al vanaf € 4,99!
Start design
gepersonaliseerde poster sportieve prestatie

Maak een leuke herinnering aan jouw sportieve prestaties

Maak een verbinding met Strava, selecteer de activiteit en ontwerp je eigen kunstwerk.

Al vanaf € 4,99!
Start design

 

De 44ste editie van de “20 km door Brussel” vond plaats op zondag 26 mei 2024 en was volledig uitverkocht. Dit jaarlijkse evenement, dat door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest loopt, trekt lopers uit verschillende hoeken van de wereld aan. Het parcours biedt de deelnemers een unieke kans om langs enkele van de mooiste monumenten van de stad te rennen, wat bijdraagt aan de populaire aantrekkingskracht van de race.

Hoogtepunten van het parcours

De “20 km door Brussel” biedt een prachtig parcours dat de deelnemers langs enkele van de meest iconische locaties van de stad voert. De start vindt plaats in het Jubelpark, een historisch park dat bekend staat om zijn indrukwekkende triomfboog. Van daaruit loopt de route langs het Europees Parlement, wat een moderne flair toevoegt aan de historische bezienswaardigheden.

De route gaat verder door de groene omgeving van het Terkamerenbos en eindigt weer in het Jubelpark, waardoor de lopers een volledige ronde door het hart van Brussel krijgen. Dit parcours benadrukt zowel de culturele als de natuurlijke schoonheid van de stad, wat het tot een onvergetelijke ervaring maakt voor alle deelnemers.

Vereeuwigen via poster

Maak een uniek aandenken van jouw 20km door Brussel prestatie met onze gebruiksvriendelijke tool. Voeg je Strava-activiteiten of GPX-bestanden toe en creëer een prachtig ontwerp dat je trots aan de muur kunt hangen. Bezoek deze tool en begin nu met het ontwerpen van jouw sportieve herinnering! Hieronder vind je een voorbeeld van een print dat je kan maken:

 

 

Benieuwd naar andere artikels?